Batman'da 3. Organize Sanayi Bölgesinde 250'den Fazla Fabrika Kuruluyor! Siirt'te Mevcut OSB Genişletilemedi Bile...

Tekstil başta olmak üzere istihdam alanında her geçen gün Batman'da 3. Organize Sanayi Bölgesi'nin de kurulumu tamamlanma aşamasına geldi, 250'den fazla fabrikanın kurulacağı öğrenildi. Siirt'te ise mevcut OSB henüz genişletilemedi.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Batman Valiliğinden alınan bilgiye göre, 4 bin dönüm alanda 1, 2 ve 3 ilave alanların Altyapı (Kanalizasyon, Yağmursuyu, İçme suyu, Telekom, Doğalgaz ve Elektrik) İnşaatı yapım işlerinin tamalandığı belirtildi.

Siirt'te ise yıllardır genişletilecek ve yatırımcı gelecek denilen Siirt Organize Sanayi Bölgesi yerinde sayıyor. Ayrıca mevcut fabrikalar da türlü türlü bahanelerle işlemiyor.

İşsizlikten kırılan Siirt'te OSB'nin genişletilmesi için ne bekleniyor, 3 bin kişiye istihdam sağlayacağız diyen yatırımcılar neden ortalıkta yok? Daha önce verilen sözlerin bir an önce yerine getirilmesini bekliyoruz. Siirt OSB'nin genişletilmesi ve yatırımcıların ilimizde istihdam oluşturulması için bürokrasinin hızlanması gerekiyor.

Yatırımcıların daha fazla bekletilmemesi için Siirt'in birlik olup OSB'yi genişletmesi bekleniyor.

Yetkililerin bu konuda artık zaman kaybetmesinin bir anlamı yok. Gençlerin Siirt'ten göç etmemesi için yetkililerin acilen kolları sıvamasını öneriyoruz.

Artı Siirt olarak, mevcut yetkililerden umudumuz olduğunu ve Siirt'in gelişimi için yapılması gereken ve atılması gereken adımların birlik için yapılacağını ümit ediyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Valiliğinden Sözleşmeli Personel Alımına İlişkin Duyuru
Siirt'te Kız Yurdunun Zemin Katına Erkek Çalışanlarının Yerleştirilmesi İddiasına Kız Öğrencilerinden Tepki!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR