Antalya'da kayıp Siirtli Merve Şevval Elmas'ın babası, kıyıya vuran ceset için DNA örneği verdi!

Antalya'nın Serik ilçesinde sahil kıyısında genç yaşta olduğu değerlendirilen kadın cesedi bulundu. Antalya'da 18 gün önce kayıplara karışan üniversite öğrencisi Siirtli Merve Şevval Elmas'a ait olduğu değerlendirilen ceset için ailesinden DNA testi alındı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Antalya Serik'te sabah erken saatlerde Kadriye Turizm Merkezi Sahili'nde otel çalışanları hareketsiz bir kişinin kıyıda olduğunu fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde hayatı kaybettiği belirlenen cesedin, genç bir kadına ait olduğu belirtildi.

Ceset, olay yeri inceleme ekipleri ile savcı incelemesinin ardından kimlik tespiti ve ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Siirtli genç Merve Şevval Elmas'ta 18 gün önce Antalya'da kayıplara karışmış ve emniyet görevlileri ve ailesi arama çalışması başlatmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Güres Caddesinde 6. Kattan Düşen 16 Yaşındaki Kız Yaralandı
Siirt'te Kürt Dil Bayramına İlişkin Açıklama!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR