Altında kalan arabayı fark etmedi! Kamyon yoluna devam edince sürücü el sallayarak diğer arabalardan yardım istedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Illinois eyaletinin Şikago bölgesindeki otoyolda ilginç bir kaza yaşandı. Kamyon şerit değiştirmeye çalışan aracı altına aldı. Kamyon sürücüsü durumu fark etmeyerek yoluna devam edince kamyonun altında sıkışan aracın sürücüsü 19 yaşındaki Laylisha Gardner aracın penceresinden sarkarak el sallayıp yardım istedi. O anlar trafikte bulunan bir aracın araç içi kamerasına yansıdı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Illinois eyaletinin Şikago bölgesindeki otoyolda şerit değiştirmek için hareketlenen siyah bir araç kamyonun altına sıkıştı. Tozu dumana katarak yol boyunca hareket eden kamyonun sürücüsü 52 yaşındaki Mohamed Yousif, hiçbir şeyden haberi olmadan yoluna devam ediyordu. Kamyonun altında sıkışan aracında diğer araçların dikkatini çekmeye çalışan sürücü sürücüsü 19 yaşındaki Laylisha Gardner pencereden elini çıkartarak durumu haber vermeye çalıştı.

Diğer araçların kornayla ikazından sonra kamyon şoförü Yousif nihayet durmayı başardı. Kamyonun kenara çekilmeden önce kadar ilerlemeye devam ettiğine dair net bir bilgi paylaşılmadı.

Altında kalan arabayı fark etmedi! Kamyon yoluna devam edince sürücü el sallayarak diğer arabalardan yardım istedi pic.twitter.com/EjZzd8d0Uf — Artı Siirt Haber Ajansı (@ArtiSiirtHaber) September 14, 2023

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR