AK Parti'den istifa eden İdris Naim Şahin, İYİ Parti listelerinden milletvekili adayı oldu

AK Parti'den istifa ettikten sonra Saadet Partisi'ne geçip aday olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kaybeden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin yeniden siyasete adım atıyor. Şahin, İYİ Parti listelerinden Ordu 1'inci sıradan milletvekili adayı oldu.

TAKİP ET:
Yahya Kara

14 Mayıs seçimlerine artık sayılı günler kalırken, siyasi partiler de son haline getirdiği milletvekili aday listelerini YSK'ya teslim etti. İYİ Parti'nin listesinde dikkat çeken isimlerden biri de İdris Naim Şahin oldu. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAYBETMİŞTİ

AK Parti'den ayrıldıktan sonra Saadet Partisi'ne geçen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 2019 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldu. Ancak Şahin beklenen sonucu alamadı. Şahin, AK Parti'nin yüzde 56,93 ile kazandığı seçimlerde yüzde 26,14'te kaldı.

İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Şahin bu kez parlamentoya dönmek için harekete geçti. Eski bakan, Saadet'in ardından dümeni İyi Parti'ye kırdı. Şahin, Ordu'dan İYİ Parti 1. sıra Milletvekili adayı oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan Anneler Gününde Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi
Vali Kızılkaya, Şehit Ailesini Ziyaret Etti ve Anneler Gününü Kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR