40 bin TL'lik kürk yaptıran Bülent Ersoy: 'Asgari ücretlilere üzülüyorum'

TAKİP ET:
Yahya Kara
Nişantaşı'nda 40 bin TL'lik kürk yaptıran Bülent Ersoy, asgari ücretlilerin durumuna üzüldüğünü belirterek 'Tabi bunu ancak çeken bilir' ifadelerini kullandı.

Nişantaşı'nda hem yeni yıl için hem de yeni villaları için alışverişe çıkan Bülent Ersoy, ardından müdavimi olduğu bir kürk dükkanında soluğu aldı. Burada 40 bin TL'lik kürk yaptıran Ersoy, pandemi döneminde sahne alamayan pek çok sanatçının maddi kayıp yaşadığının hatırlatılması üzerine, asgari ücretle geçinmek zorunda olanlara üzüldüğünü söyledi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre, Bülent Ersoy, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir kürk mağazasında görüntülendi. Basın mensuplarının kendisini kapıda beklediğini öğrenen Ersoy, 'Onlar benim çocuklarım. Kapıda beklemesinler. Alın içeri, gelsinler' ifadelerini kullandı.

Provasını basın mesuplarının yanında yapan Ersoy'un giydiği beyaz triko üzerine yapılmış kar tilkisi kürkünün fiyatının 40 bin TL olduğu öğrenildi. Bu kürkten iki tane yaptıran Ersoy, üzerindeki mücevherlerinin toplam fiyatını soran muhabirlere, '10 milyon' yanıtını verdi. Ersoy ayrıca, lüks marka gözlüğünden üç adet üretildiğini ve üç ayrı rengi de kendisinin aldığını ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR