Ali İlbaş Bayram Mesajı Yayınladı!

Siirt İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali İlbaş Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali İlbaş, Ramazan Bayramı öncesi yayınladığı mesajında başta Siirt halkının olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan İlbaş, mesajında, bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerden biri olduğuna işaret ederek şunları kaydetti:

"Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. O kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN