Ali Babacan'ın Siirt'e Geleceği Tarih Değişti! Yeni Tarih Belli Oldu!

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında 8 Mayıs Pazartesi günü Siirt'e geleceği açıklanmıştı. DEVA Partisi Siirt İl Başkanlığındna yapılan yeni açıklamada, Genel Başkanı Ali Babacan'ın geliş tarihi 9 Mayıs Salı gününe ertelendiği belirtildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te partilerin seçim çalışmaları hızlanırken, Altılı masanın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere Siirt'te gelecek.

 Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :) 

Millet İttifakanın ortal millertvekili Umut Dayanan, bu sabah basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltılı basın toplantısında, DEVA Parti Genel Başkanı Babacan'ın  8 Mayıs Pazartesi günü Siirt'e geleceğini duyurmuştu.

8 Mayıs'taki hava durumunu göz önünde alınması ve sağanak yağış ihtimalinin olması nedeniyle, DEVA Parti Genel Başkanı Babacan'ın, Siirt'e 8 Mayıs Pazartesi günü yapacağı ziyaret 9 Mayıs Salı gününe alındı.

Halk buluşmadı adı altında, vatandaşlarda bir araya gelecek olan Babacan'ın, DEVA Parti Siirt İl binası önünde vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN