Akşener'e 'Onu Sokağa Çıkarmam' Demişti: Yaşar Okuyan CHP'den İhraç Edildi

Meral Akşener ile ilgili ifadelerinin ardından dün Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Yaşar Okuyan'ın CHP ile ilişiğinin kesildiği açıklandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün bir araya geldiği kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaşar Okuyan, "Bugün CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yarım saati alan bir süre TBMM'deki CHP Grup odasında görüştük. Deprem ve seçimleri ele aldık" dedi. Yaşar Okuyan'ın elindeki büyük zarf dikkat çekti.

İkilinin görüşmesine itiraz İyi Parti İBB Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan'dan itiraz geldi.

İbrahim Özkan yaptığı paylaşımda, "Bu Yalancının Genel Başkanıma iftirası ortada dururken, bu görüntüyü kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale de görüşmeye şu paylaşımla tepki gösterdi:

Biz iktidarı neden eleştiriyoruz?

İstifa etmesi gerekenleri terfi ettirdiği için,

Hesap sorması gerekenlerin sırtını sıvazladığı için,

Yalan üreten medyaya, iftira atanlara sahip çıktığı için.

Eleştirdiğiniz iktidardan biraz farkınız olsun!

CHP'DEN YAŞAR OKUYAN AÇIKLAMASI

CHP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Sayın Yaşar Okuyan'ın Partimiz ile ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi

NE OLMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı CHP üyesi Yaşar Okuyan, katıldığı programda Meral Akşener'i "belge" ile tehdit etmişti. Okuyan, "Eğer Meral Akşener masayı dağıtırsa elimde belgeler var onu sokağa çıkarmam" sözleriyle gündem olmuştu.

"İYİ Parti ile ilgili İzmir'de en az 5-6 milletvekili çıkarır diyordum. Geçen hafta da kongrelerine gittim, ancak bu görüşümü geri aldım. Çünkü Meral Akşener ve yanı başında olan 2-3 kafadarın ucuz politika ve zikzaklarıyla giden bir durum var. Şu anda Kılıçdaroğlu kazanamaz algısını yaratan kim?" diyen Okuyan, "Partisi yüzde 10 aldı, kendisi ise yüzde 7'de kaldı. Kaldı ki o masayı dağıttığı anda, sayın Akşener ile ilgili ben ve benim neslin elinde belgeler ve dosyalar var. Beni burada konuşturmasın. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili partinin içinde olan konuşmaların hepsi onun bilgisi ile oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN