AK Parti Siirt Milletvekilliğine Seçilen Mervan Gül'den İlk Açıklama

Siirt'te, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'den birinci sıradan Millevekilliğine seçilen Mervan Gül'den ilk açıklama geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den birinci sıradan Millevekilliğine seçilen Mervan Gül, sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı.

“Bu yarışta bana desteğini esirgemeyen başta ailem, dostlarım, hemşehrilerim, dava arkadaşlarım ve ittifak ortağı kardeşlerime ayrıca teşekkür ederim. Hepinize müteşekkirim.” Diyen Mervan Gül, “Seçimlerde yarıştığımız ve aynı listede olduğumuz tüm adayları, ülkemizin şanına yakışan bir mücadele verdikleri için tebrik ederim. Bu seçimin hakiki kazananının şehrimiz Siirt ve güzel ülkemiz olmasını dilerim.” Dedi.

Sadece bize oy verenlerin değil, tüm Siirtlilerin sesi olacağız diyen Gül, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:


“Sırtımıza mesuliyet hırkasını giydik. Bu asil şehre ve bu cennet vatana hizmet gayretinde olacağız. Sadece bize oy verenlerin değil, tüm Siirtlilerin sesi olacağız. Tüm hemşehrilerimizin derdiyle dertlenecek, kederine ortak olacağız. Kapımız da, gönlümüz de tüm kardeşlerimize açık olacak.Bu kutlu yolda bizi mahcup etmemesini Mevla’dan niyaz ederiz. Son olarak, sizleri iki hafta sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kuvvetli bir destek vererek ülkemizin aydınlık geleceğine katkıda bulunmaya ve ortak olmaya davet ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • …. | 16 Mayıs 2023 12:56

    İnşallah belediye başkanı olduğun gibi günler görmeyiz ????

BUNLARA DA BAKIN