AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'tan Esnaf Ziyareti

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam eden İl Başkanı Olğaç, sorun ve taleplerini dinliyor. 

Esnafları da iş yerlerinde ziyaret eden Olğaç, esnafların sorun ve istekleri hakkında istişarede bulundu.

Başkan Olğaç, yaptığı açıklamada, "Esnaf ve vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya çalışıyoruz. İl merkezi, ilçe ve köylerimizi tek tek ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Hükümetimizin desteklemelerini anlatıyoruz. Siirt'imizin en büyük sorununun işsizlik olduğunu biliyor ve bununla ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tekstil kent projesiyle il merkezi ve ilçelerimizde istihdama büyük katkı sağlıyacağız. Bu projenin ödeneği de gönderildi. Proje ile Siirt'teki diğer yatırımların da önü açılacaktır." diye konuştu.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'tan Esnaf Ziyareti

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • semih | 19 Ocak 2023 22:41

    80'lerde Rahmetli Tarık AKAN, Tuncel KURTİZ sürü filmini çekmiştiler bölgede, bölgenin feodal yapısını, kadının bölgedeki sıkıntılarını, bölge çocuklarının sıkıntılarını kaç yıl önce anlatmaya çalışmışlardı. Bugüne bakıyoruz : çağı yakalamak yerine,siyasetin evrildiği yozlaşmadan başka bir şey yok..! Herkes kendine müslüman, takım elbiseler, aday adayı olmak için taklalar, halkın cehalet ve çaresizliğinden faydalanmalar vs. ama çetin geçecek aday adaylığı öyle görünüyor. Artık gerçek halkı ne kadar ilgelendiriyorsa ADAY ADAYLARININ TAKLALARI..! O güzel memleket bu halde olmamalaydı. Çok yazık.

BUNLARA DA BAKIN