AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: Depremzedelerin Yaralarını Hep Birlikte Sarıyoruz

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi sonrası Siirt'te depremzedeler için seferberlik başlattıklarını  söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Türkiye'yi sarsan deprem felaketi haberini alır almaz 250 kişilik ekiple deprem bölgesine giden Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, depremzedelere ivedi bir şekilde ayni ve nakdi yardım yapılması için harekete geçtiklerini belirtti.  

Depremin ilk gününden itibaren Adıyaman'a giden AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, depremin ilk günü 250 kişilik ekiple deprem bölgesine gidip depremzedelere destek olduklarını ifade etti.

Deprem haberini alır almaz yardım malzemeleri toplamaya başladıklarını belirten Olğaç, "250 kişilik ekiple depremin ilk gününden beri Adıyaman'a geldik ve buradaki kardeşlerimize destek olmaya çalışıyoruz. AK Parti Siirt olarak şu ana kadar Siirt'ten 10'dan fazla yardım tırını deprem bölgelerine ulaştırdık. Yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Siirt halkını bir olmaya depremzede kardeşlerimize destek olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: Depremzedelerin Yaralarını Hep Birlikte Sarıyoruz

Siirt Halkına Teşekkür Etti

İl Başkanı Olğaç, Siirt'in tek yürek olduğunu ve depremzedelerin yaralarını hep birlikte sarmaya devam Siirt halkına teşekkür etti.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN