AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: 14 Mayıs Gecesinin Zaferi Halkımızın Coşku ve Enerjisi İle Sonuçlanacak

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, 14 Mayıs gecesinin zaferi Siirt halkının coşku ve enerjisiyle sonuçlanacağına inandığını söyledi. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Merkeze bağlı Meydandere köyünü ziyaret eden İl Başkanı Olğaç, "Tillo Belediye başkanımız İdham Aydın, İl genel meclis üyelerimiz ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte Merkez’e Bağlı Meydandere (BUŞİ) köyünde birbirinden kıymetli ve değerli hemşerimlerimiz ile bir araya geldik. 14 Mayıs gecesinin zaferi Meydandere köyümüzün coşkusu ve enerjisi ile sonuçlanacak inşallah. Meydandere hazır. Türkiye Yüzyılı başlıyor."

Siirt'in Tillo ilçesine bağlı köyleri de ziyaret eden Olğaç, " Tillo Belediye başkanı İdham Aydın, ilçe başkanımız, Muhdi Buldu, İl genel meclis üyelerimiz ve teşkilat üyelerimiz ile İkizbağlar (Tom), Akyayla (Nepile), Kargacık (Banehımbel) ve Taşbalta (Sive),   köyümüzü ziyaret ettik.

Yüzyılın seçimine giden yolda kıymetli hemşehrilerimiz ile durmadan omuz omuzda çalışmaya devam ediyoruz."

İl Başkanı Ekrem Olğaç, daha sonra Tillolu gençlerle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: 14 Mayıs Gecesinin Zaferi Halkımızın Coşku ve Enerjisi İle SonuçlanacakAK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: 14 Mayıs Gecesinin Zaferi Halkımızın Coşku ve Enerjisi İle SonuçlanacakAK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: 14 Mayıs Gecesinin Zaferi Halkımızın Coşku ve Enerjisi İle SonuçlanacakAK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: 14 Mayıs Gecesinin Zaferi Halkımızın Coşku ve Enerjisi İle SonuçlanacakAK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: 14 Mayıs Gecesinin Zaferi Halkımızın Coşku ve Enerjisi İle Sonuçlanacak

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN