AK Parti Siirt Heyetinden Kurum Ziyaretleri

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Başkanı Ekrem Olğaç ve yönetim kurulu üyeleri kentteki 3 kurumu ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Milletvekili Ören ve İl Başkanı Olğaç, AFAD Siirt İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Siirt İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kurum müdürlerini makamlarında ziyaret eden heyet, yürütülen çalışmalar hakkında kurum müdürlerinden bilgi aldı.

İl Başkanı Ekrem Olğaç, "Milletvekilimiz Osman Ören ile birlikte AFAD İl müdürü, İl Kültür ve Turizm, DSİ Şube Müdürlüklerini ziyaret ederek ilimizde yapılan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk." dedi.

Kurum müdürleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Ören ile İl Başkanı Olğaç'a teşekkür etti.

AK Parti Siirt Heyetinden Kurum ZiyaretleriAK Parti Siirt Heyetinden Kurum Ziyaretleri

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • halit | 15 Kasım 2022 10:07

    birader akparti heyeti sadece kurumları değil bide vatandaşı esnafı emekliyi çiftçiyi köylüyü dinleseler ilçe ve beldelerde şöyle bir esnafın yada bir çayhanede insanlarla sohbet etseler insanlar miletvekilerini il başkanını ilçe başkanlarını en azından bi tanısa bu 4,5 senede siirttimize ve ilçelerine ne kazandıdıklarını hemşehirlilerine anlatsalar belki önümüzdeki seçimlerde vatandaşı bir nebze olsa gönlünü alırlar

BUNLARA DA BAKIN