• Haberler
  • Siirt Haber
  • AK Parti Siirt Heyeti Ankara'da: Erdoğan, Gider'den Siirt Projeleri Hakkında Bilgi Aldı

AK Parti Siirt Heyeti Ankara'da: Erdoğan, Gider'den Siirt Projeleri Hakkında Bilgi Aldı

AK Parti Siirt İl Başkanı Abdulhekim Gider ve Siirt İl Genel Meclis Başkanı Hasan Çarlık, Ankara'daki temasları kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede Siirt'teki yatırımlar ve projelerin ele alındığı belirtildi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Abdulhekim Gider ile İl Genel Meclis Başkanı Hasan Çarlık, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Heyetin Ankara programında AK Parti Genel Merkezi’nde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eyüp Eroğlu ile gerçekleştirilen görüşmede, Siirt’te yürütülen yerel yönetim hizmetleri, devam eden yatırımlar ve planlanan projelerin değerlendirildiği aktarıldı.

Erdoğan, Siirt’teki Projeleri Sordu

Ankara temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşen Gider ve Çarlık, Siirt’teki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşmede Erdoğan’ın Siirt’in genel durumu, onay verilen projeler ve kentte yürütülen çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldığı belirtildi.

AK Parti Siirt Heyeti Ankara'da: Erdoğan, Gider'den Siirt Projeleri Hakkında Bilgi Aldı

Gider: “Ortak Akılla Çalışacağız”

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Siirt İl Başkanı Abdulhekim Gider, Siirt’te yürütülecek çalışmaların istişare ve ortak akıl anlayışıyla sürdürüleceğini söyledi.

Gider, “Bizler de Siirt’te ortak akılla, istişareyle ve tam bir teşkilat disipliniyle çalışacağız. Makamı değil millete hizmeti, kişisel beklentileri değil Türkiye Yüzyılı hedeflerini esas alacağız” ifadelerini kullandı. Gider ayrıca, Siirt genelinde vatandaşların taleplerini dinlemeye ve sorunların çözümü için çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme