AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Yüzlerce Gençle İftarda Buluştu

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Ak parti Gençlik kollarının düzenlemiş olduğu programda yüzlerce gençle iftar programında bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Başkan Adayı Olğaç, AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, Kadın Kolları Başkanı Avukat Betül Tuğba Mavi, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe ve yüzlerce gençle bir araya gelerek, projelerini anlattı.

Gençlere yönelik önemli projelerinden bahseden Olğaç, "Siirt'imizde yaşayan gençlerimizin sorunlarını Siirt'in öz evladı olarak çok iyi biliyoruz. Gençleri çok önemsiyoruz. İşsizliğin önüne geçmemiz için önemli istihdam projelerimiz var. Bunların bir kısmını il başkanlığımız döneminde hayata geçirdik. Allah kısmet ederse belediyeyi sizlerin desteğiyle kazanidsak şehrimizi yatırım kenti yapacağız. Üniversiteli gençlerimiz sadece 100 TL karşılığında sınırsız ulaşım gizmetinden yararlanabilecek bu sayede ekonomilerini biraz rahatlatacağız. Sosyal alanlarımızı artıracağız. Sosyal aktiviteleri artıracağız. Şehrimizi gençlerimizle birlikte, onların istediği şekilde yöneteceğiz. Spora da önem vererek, şehrimizi sporla geliştireceğiz. Halkımız bize güvensin, biz projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz." Diye konuştu.

Olğaç, "Siirt’imizi daha ileriye taşımak adına, Geleceğimizin teminatı olan kıymetli genç kardeşlerimizle bir araya gelerek, ilimiz ve özellikle gençlerimizle ilgili hazırladığımız projeler hakkında bilgi verdik.

Davetimize icabet eden Gençlerimize  teşekkür ederiz." dedi.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Yüzlerce Gençle İftarda BuluştuAK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Yüzlerce Gençle İftarda Buluştu

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN