AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya Geldi

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, geçmiş dönem il başkanları Fevzi Sevgili, Ali İlbaş, Fuat Özgür Çalapkulu, mevcut il başkanı Bahri Caner Özturan, geçmiş dönem merkez ilçe, gençlik kolları başkanları ve kadın kolları başkanları ile birlikte partisinin teşkilat üyeleriyle 'Vefa ve Kardeşlik' iftarında bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Teşkilat üyelerine seslenen Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, 1 Nisan itibariyle Siirt'te çok daha güzel günler göreceklerine inandığını söyledi.

5 yıl boyunca Siirt'in yatırımlarla şaha kalkacağını belirten Ekrem Olğaç, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye gönül veren siz değerli vatandaşlarımızla birlikte Siirt'in gerçek anlamda hizmetkârı olmak için yola çıktık. Allah izin verirse ve siz kıymetli vatandaşlarımızın bize destek vermesi durumunda 1 Nisan itibariyle yatırım için kolları sıvayacağız. Siirt'imizin işsizlik sorunu olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu sorunu il başkanlığımız döneminde olduğu gibi hayata geçireceğimiz projelerle en aza indireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Halkımızın ve Cumhurbaşkanımızın bize vereceği destekle bizim gerçekleştiremeyeceğimiz iş yok. Bize güvenin ve Siirt'in gelişmesini hep birlikte sağlayalım." diye konuştu.

Olğaç, "Bayrağı devraldığımız geçmiş dönem il başkanlarımız ve Dünden bugüne Siirt teşkilatımızda görev yapmış değerli teşkilat üyelerimizle “vefa ve kardeşlik iftarı”nda bir aradayız.  Biz büyük bir aileyiz.
Siirt için hep birlikte çalışıp, kazanarak birlikte hizmet edeceğiz." Dedi. AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya GeldiAK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya GeldiAK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya GeldiAK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya GeldiAK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya GeldiAK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya GeldiAK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya GeldiAK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Teşkilatıyla 'Vefa ve Kardeşlik' İftarında Bir Araya Geldi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • metin | 20 Mart 2024 21:47

    karnı tok sırtı peklerden olmak, güzel bir duygu olsa gerek...

BUNLARA DA BAKIN