AK Parti'nin Kurtalan Mitingine Yoğun İlgi

AK Parti'nin Kurtalan mitingine yüzlerce vatandaş katıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Kurtalan Lokali önünde düzenlenen mitingte konuşan AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Kurtalan halkına güvendiklerini ve en az iki vekille meclise gideceklerine inandığını söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekili adayı Mervan Gül de kendisinin de bir tarafının Kurtalanlı olduğunu, Kurtalan'ı iyi bildiğini belirterek, oy talebinde bulundu.

AK Parti Siirt Milletvekili adayı Fevzi Sevgili de yaptığı konuşmada, Kurtalan'ın derdiyle dertlendiğini ve sorunlarını bir bir çözeceğini söyledi.

Bana Oy Verin Pişman Olmayacaksınız

Sevgili, yaptığı konuşmada, "Kurtalan'ın öz evladı olarak, Kurtalan'ın derdiyle dertleniyorum. Kurtalan'ı mevcut adaylar arasında en iyi bilen benim. Ankara'da siyasette iyice piştiğime inanıyorum. Kurtalan halkı bana oy verirse asla pişman olmayacak. Ben sizin vekiliniz değil, ğulamınız (emrinize amade) olacağım. Kurtalan'ın her karışını çok iyi biliyorum. Mega projelerim var, bunları hayata geçireceğim. En önemlisi de Kurtalan Havalimanı, Kurtalan Diş Hastanesi ile Diş Fakültesi bunlar önceliğim olacak." ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN