AK Parti Milletvekili Gül ve Başkan Olgaç, STK'larla Bir Araya Gel

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, AK Parti Milletvekili Mervan Gül ile birlikte İlimizde bulunan Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 28 Mayıs'ta, yeniden Cumhurbaşkanı seçecek ve #TürkiyeYüzyılı yolculuğumuza emin adımlarla devam edeceklarini söyledi..

“28 MAYIS’TA DA HEP BİRLİKTE SANDIĞA GİDELİM”

Vatandaşları sandığa gitmeye davet eden Başkan Olgaç, “Milletimizden, Siirt halkından ve tüm seçmenimizden şunu rica ediyoruz. Ne olur 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da hep birlikte gidelim. İrademizi sandığa yansıtalım. Hangi partiye, hangi adaya oy vermiş olursanız olun 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy verelim” ifadelerini kullandı.

28 Mayıs’ta vatandaşın teveccühünün daha fazla olacağını söyleyen AK Parti Milletvekili Mervan Gül, “Yüzde 55’in üzerinde bir destek olacağını düşünüyorum. Aklımdan zihnimden geçen Siirt’in plakası yüzde 56’dır. İnşallah onu da buluruz. Hep birlikte Türkiye’mizi belirsizliğe terk etmeyelim. Liderimizin arkasında devam edelim. Dünya’da, Avrupa’da, Amerika’da bugün lider problemi var. Bizim bir lider problemimiz yok. O yürüsün. Biz de arkasından yürüyelim. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN