AK Parti'li Özlem Zengin: HDP'ye gideceğiz

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 'Diyalog içindeyiz' dediği HDP ile yeniden bir araya geleceklerini söyledi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partisinin türban serbestisini anayasal güvenceye alan teklifine ilişkin muhalefet partileriyle bir görüşme daha yapmayı düşündüklerini belirten Özlem Zengin, bu kapsamda HDP'ye yeniden gideceklerini söyledi.

"MECLİSİN 3. BÜYÜK GRUBU"

Zengin, "Genel Kurul'da HDP'yle Meclis'in işleyişi anlamında yapmamız gereken bütün diyalogları yerine getiriyoruz. Meclis'te HDP'nin başkanvekili var. Buradaki ilişki zeminlerini doğru yerine oturtmak lazım. Hiç ilişki kurmamak değil, hangi zeminde hangi saikle nasıl iletişim kurduğunuz çok önemli. Meclis'in üçüncü büyük grubu. Bunları zaten Meclis'te yapıyoruz" diye konuştu.

"SEÇİM NİSANDAN SONRA"

"Seçimler ne zaman yapılacak" sorusuna da cevap veren Özlem Zengin, "Seçim nisandan sonra olacak. Mayısta olursa buna erken seçim denmez. Seçim öne gelirse de 1-2 hafta gelebilir" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ, AKP-HDP GÖRÜŞMESİNİ "DOĞAL" BULMUŞTU

"PKK neyse HDP odur" diyen ve kapatılmasını isteyen Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, AKP'nin HDP'nin kapısını çalmasının ardından yaptığı değerlendirmede, "Son derece doğal ve doğru bir adım" ifadesini kullanmıştı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN