AK Parti İl Başkanı Özturan, Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siirt Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve bölgede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siirt Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve bölgede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Üretici ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Özturan, üretim ve istihdamın artması için çabalarının süreceğini belirtti. Misafirperverlikleri için iş insanlarına ve emekçilere teşekkür etti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Siirt Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ve bölgede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Ziyaret sırasında üretici ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Özturan, "Üretim yapan, istihdam sağlayan işletmelerin artması için daima çabalamaya devam edeceğiz," dedi. İş insanları ve emekçilerin misafirperverliklerinden ve ilgilerinden ötürü teşekkürlerini ileten Özturan, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Bu ziyaret, hem sanayi bölgesinde yapılan çalışmaların yerinde incelenmesi hem de çalışanlarla birebir temas kurularak moral verilmesi açısından önem taşıyor. Özturan, sanayinin ve üretimin güçlenmesi için AK Parti olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Özturan, Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Özturan, Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN