AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Siirt'te Yaptığı Konuşmada, ''Türkiye'yi 20 yılda dünyanın 11'nci büyük ekonomisi Yaptık'' Dedi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, Siirt'te düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'yi 20 yılda dünyanın 11'nci büyük ekonomisi yaptıklarını belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, “Biz Türkiye’yi 20 yılda Dünya Bankası’nın raporuna göre, satın alma gücüne göre Dünyanın 11’nci büyük ekonomisi yaptık. Bütün samimiyetimizle söylüyoruz, Avrupa’nın hiçbir ülkesinde olmayan sağlık sistemi Türkiye’de var. Dünya’nın en büyük afetlerinden birini geçirdik, 6 Şubat depremlerini, altından Türkiye Cumhuriyeti devleti, AK Parti’nin yönetimiyle başı dik bir kalkıyor. Allah’ın izniyle buraları daha güzel şekilde yapacağız, daha akıllı şekilde yapacağız. Problem yok mu var, istihdamla ilgili, işsizlikle ilgili, emekli maaşlarıyla ilgili soruyorum sizlere bu güne kadar kim yaptı? AK Parti yaptı. Daha bundan sonra kim yapar, AK Parti yapar. Problem varsa kim bunu ortadan kaldırır AK Parti ortadan kaldırır.” dedi.

AK Parti'nin Siirt ve ilçe belediye başkan adayları, Doğan Mahallesinde bulunan Siirt Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantı ile duyuruldu.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasırlıoğlu, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, İl Bahri Caner Özturan, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı. 

Toplantıda konuşan Zeybekçi, milletin adamı dendiği zaman akla gelen Recep Tayip Erdoğan’ın geldiğini belirterek, “Buraya bu kardeşinizi görevlendirdiği zaman sıkı sıkı tembih etti. Ben dedi, zamanında Siirt milletvekili olmakla büyük onur ve gurur duydum. Siirt demek vefa demektir, Siirt demek nezaket demektir, Siirt demek fedakarlık demektir. Benim fedakar kardeşlerime selam ve sevgilerimi ilet diye bizzat tembih etti. Cumhurbaşkanımızın, milletin adamının selamlarını getirdim” ifadelerini kullandı.

“Biz hizmet etmeyi, hizmetkar olmayı Allah’ın bir lütfu olarak gördük” diyen Zeybekçi, “Bizim genetiğimizde bu var, bizim öğretimizde bu var. Aramızdaki farkta bu. Onların fıtratına aykırıdır hizmetkar olmak, hizmet etmek. Onlar 

bu milleti yönetmek isterler, onlar bu milleti idare etmek isterler, onlar bu millette çarıklı derler, onlar bu millete göbeğini kaşıyan adam derler, onlar bu millete dağdaki çobanın oyu ile benim oyum bir mi olacak derler.” Açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin tüm şehirlerinde başı dik bir şekilde halkın için olan siyasi partinin AK Parti ve MHP olduğunu söyleyen Zeybekçi sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Dün Hakkari’deydim, Şırnak’taydım, bu sabahta Batman’daydım. Türkiye’nin tüm şehirlerinde, tüm köylerinde, tüm mahallelerinde, tüm mezralarında, tüm sanayi sitelerinde, iş yerlerinde, esnafında başı dik, anlı açık, böyle gerile gerile gerile bir siyasi parti vardır, oda AK Partidir, Ak Partililerdir, Cumhur İttifakıdır, MHP’lilerdir. Çünkü biz hizmet ettik. Şu 20 yılda yaptıklarımıza bakalım. Bizim başımız dik olmayacakta kimin başı dik olacak. Biz gururlanmayacağız da kim gururlanacak. Başımıza gelmedik kalmadı, gezi olaylarından tut da 17-25’inden tut da, FETÖ ihaneti 15 Temmuz’a kadar, arkasından pandemisinden, Rusya- Ukrayna savaşıyla, şimdi orta doğuda başımıza gelmeyen de kalmadı. Ama biz Türkiye’yi 20 yılda Dünya Bankası’nın raporuna göre, satın alma gücüne göre Dünyanın 11’nci büyük ekonomisi yaptık. Bütün samimiyetimizle söylüyoruz, Avrupa’nın hiçbir ülkesinde olmayan sağlık sistemi Türkiye’de var.   Dünya’nın en büyük afetlerinden birini geçirdik, 6 Şubat depremlerini, altından Türkiye Cumhuriyeti devleti, AK Parti’nin yönetimiyle başı dik bir kalkıyor. Allah2ın izniyle buraları daha güzel şekilde yapacağız, daha akıllı şekilde yapacağız. Problem yok mu var, istihdamla ilgili, işsizlikle ilgili, emekli maaşlarıyla ilgili soruyorum sizlere bu güne kadar kim yaptı? AK Parti yaptı. Daha bundan sonra kim yapar, AK Parti yapar. Problem varsa kim bunu ortadan kaldırır AK Parti ortadan kaldırır.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN