AK Parti'den Siirt Çıkarması! 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Siirt Programı

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkanlığı Tarafından Düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' Kapsamında, Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, MKYK Üyeleri ve Milletvekillerinin katılımıyla Siirt ve İlçelerinde programlar yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Siirt'e gelen Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, MKYK Üyeleri ve Milletvekillerinin katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

Barden Otelde düzenlenen basın toplantısına Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, İl Koordinatörü Yusuf Coşkun, MKYK üyesi Orhan Miroğlu, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Mardin Mv. Cengiz Demirkaya, Siirt milletvekili Osman Ören, İl Başkanı Ekrem Olğaç ve partililer katıldı.

Basın toplantısında konuşan Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenleri anarak başladı.

Siirt'te gerçekleştirilen projelere ilişkin konuşan Şen, Siirt'te yürüyülen çalışmalarda 13 Milyar Türk Lirası değerinde bir yatırım programının olduğunu belirtti.

Projelerin yüzde 52'lik kısmının gerçekleştini söyleyen Şen, Siirt'te bir çok projeninde yatırım projelerinin devam ettiğini belirtti.

Program'da soruları cevaplayan AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Ilısu Barajı ile birlikte sular altında kalan Dergalıp köprüsü yerine yapılacak olan köpünün proje aşamasında olduğunu ve bir kaç ay içerisinde bitirileceğini belirtti.

Siirt'te ki işsizlik konusuna değinen Olğaç, il ve ilçelerdeki istihdama yönelik çalışmalar kapsamında tekstil atölyelerinin 3 ay içinde bitirileceğini açıkladı.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ihalesinin yapıldığını belirten Olğaç, kısa bir süre içerisinde temel atma törenini gerçekleştirieceğini belirtti.

AK Parti'nin kasım ayında yapılan anketlere göre oy oranını açıklamayan, Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, "kasım ayında yapılan anketlere göre AK partinin oy potansiyeli yüzde 42 olurken cumhurbaşkanımız da yüzde 52 oy alıyor gözüküyor anket sonuçlarında." açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN