AK Parti Belediye Başkan Adayı Olğaç'tan DEM Parti Eş Başkanlarına Tebrik!

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı ekram olğaç, sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı mesajda, Siirt Belediyesini kazanan DEM Parti Eşbaşkanlarına ve tebrik ederken, seçim çalışmasında yanında olan çalışma arkadaşlarına ve tüm Siirt halkına teşekkür etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

“31 Mart'ta ülkemiz ve şehrimiz adına bir demokrasi şöleni gerçekleşmiştir. Herkes özgür iradesini sandığa taşımış ve seçimler neticelenmiştir.” Diyen Olğaç, “Kıymetli Siirt halkı, Siirt Belediye Başkanlığı seçimini kazanan DEM Parti adayları Sayın Sofya ALAGAŞ ve Sayın Mehmet KAYSİ'yi tebrik eder, şehrimize hak ettiği şekilde hizmet etmelerini temenni ederim.” Dedi.

Olğaç, açıklamasının devamında, “Kıymetli hemşehrilerim, gönüldaşlarım, dava arkadaşlarım; bizi Siirt'e hizmetkar olmaya namzet gösteren başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a Partimizin değerli kurullarına şükranlarımı arz ediyorum. Bu kutlu yola çıkmak istememizin en temel gayesi; halkımıza hak ettiği belediyecilik hizmetleri ile birlikte yaşanabilir, temiz, gayesiydi. huzurlu bir kent oluşturabilmek ve

31 Mart'ta ülkemiz ve şehrimiz adına bir demokrasi şöleni gerçekleşmiştir. Herkes özgür iradesini sandığa taşımış ve seçimler neticelenmiştir. Sandıkların açılmasından sonra kazanan/ kaybeden fark etmeksizin tüm kesimlerin sağduyu içerisinde sonuçları karşılaması memleketimiz adına önemli bir kazanımdır. nişanesidir. Bu demokratik kültürümüzün bir

Kıymetli Siirt halkı, Siirt Belediye Başkanlığı seçimini kazanan DEM Parti adayları Sayın Sofya ALAGAŞ ve Sayın Mehmet KAYSİ'yi tebrik eder, şehrimize hak ettiği şekilde hizmet etmelerini temenni ederim.

Seçim çalışmaları sırasında bizlerden desteğini esirgemeyen Teşkilat mensuplarımıza, aileme, ilimizin değerli büyüklerine, dava arkadaşlarımıza ve bizi bu yolda yalnız bırakmayan hemşehrilerime; seçim sürecinde davamızın başarısı için mesai mefhumu olmaksızın çalışan ekibime yürekten teşekkür ediyorum. Tüm Siirt halkına saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mehmet | 02 Nisan 2024 04:52

    Allah'tan umut kesilmez, Gönüllü Kayyumluk için, medeni kanunda kayyumluk resmi dilekçe başvuru yapılmasında hukuki bir sakınca yok diye biliyorum .

BUNLARA DA BAKIN