Ahmet Hakan köşesinden iktidara seslendi: Sokak röportajları yasaklansın

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, gazetesinde yazdığı köşe yazısından ilginç bir çağrıda bulundu. Özellikle son yıllarda popülerleşen sokak röportajlarını eleştiren Ahmet Hakan, sokak röportajlarının yasaklanmasını talep etti. Hürriyet gazetesinin internet sitesi de 10 yıldan fazla bir süredir 'Sarı Mikrofon' adıyla sokak röportajları yapıyordu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, gazetesinde yazdığı köşe yazısından ilginç bir çağrıda bulundu. Özellikle son yıllarda popülerleşen sokak röportajlarını eleştiren Ahmet Hakan, sokak röportajlarının yasaklanmasını talep etti. Hürriyet gazetesinin internet sitesi de 10 yıldan fazla bir süredir "Sarı Mikrofon" adıyla sokak röportajları yapıyordu.

Hayatta hiçbir zaman yasakçı bir tutumunun olmadığını söyleyen Ahmet Hakan, "Tek istisnası var bunun; sokak röportajları" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan'ın 'yasak' talebiyle ilgili gerekçelerini de anlattığı yazısının ilgili bölümü de şöyle; 

BİR FİTNE ODAĞI SOKAK RÖPORTAJLARI

"Hayatımda hiçbir zaman yasakçı bir tutumum olmadı. Tek istisnası var bunun: Sokak röportajları. Yasaklansın istiyorum bu röportajlar.

Komşuyu komşuya, anayı oğula, amcayı yeğene, dayıyı bütün mahalleye, mahalleyi şehre, şehri ülkeye düşman eden bir fitne odağı sokak röportajları.

Öfke, nefret, kin duyguları ekiliyor tüm topluma bu sözüm ona röportajlarda.

Nasıl edilir, nasıl yapılır bilmiyorum ama ülkemizin esenliği açısından eline mikrofon alanın dayıları birbirine kırdırdığı bu zıpırlığa bir son vermenin vakti geldi de geçiyor."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN