• Haberler
  • Spor
  • Ahmet Çakar'dan Derbi Yorumu: ''Galatasaray Açık Ara Favori''

Ahmet Çakar'dan Derbi Yorumu: ''Galatasaray Açık Ara Favori''

Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam oynanacak Galatasaray–Fenerbahçe derbisi öncesi spor kamuoyunda tahminler art arda geliyor. Kritik mücadele, RAMS Park'ta oynanacak.

Haberin Özeti

  • Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig 31. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için sarı-kırmızılı ekibi açık ara favori gösterdi.
  • Çakar, RAMS Park'taki kritik mücadelede Galatasaray'ın en az iki farklı skorla kazanacağını iddia ederken, Abdülkerim Durmaz beraberlik öngördü.
  • Sinan Engin Galatasaray'ın galibiyetini beklerken, Ertem Şener Fenerbahçe'nin yenilmeyeceğini savundu; derbi şampiyonluk yolunda kritik görülüyor.

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede sarı-kırmızılı ekibi net favori olarak gösterdi. Çakar, derbinin sonucuna dair iddialı bir tahminde bulunarak Galatasaray’ın maçı en az iki farklı skorla kazanacağını öne sürdü.

Derbiye ilişkin yorumlar yalnızca Çakar’la sınırlı kalmadı. Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe’nin galip gelemeyeceğini belirterek beraberlik ihtimaline dikkat çekerken, Sinan Engin ise Galatasaray’ın sahadan galibiyetle ayrılacağını ifade etti. Ertem Şener de Fenerbahçe’nin yenilmeyeceği yönünde görüş bildirdi.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren derbi, şampiyonluk yolunda kritik bir viraj olarak görülüyor.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme