Adıyaman'da kaçırılan çocuk Şanlıurfa'da bulundu

Adıyaman'da kaçırılan 4 yaşındaki Suriyeli kız çocuğu, 10 saat sonra Şanlıurfa'da bulundu. Zihinsel engelli olduğu belirtilen zanlı ise gözaltında.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Adıyaman'da evinin önünde oynarken kaçırıldığı anlar güvenlik kameralarına yansıyan 4 yaşındaki kız çocuğu, yaklaşık 10 saatlik çalışmaların ardından Şanlıurfa'da bulundu.

Barbaros Hayrettin Mahallesi'nde yaşayan Suriye uyruklu aile, 4 yaşındaki kızları Hele Usu hakkında güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulundu.

Bunun üzerine çevrede inceleme başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarında küçük kızın zihinsel engelli S.A. (37) tarafından kaçırıldığını tespit etti.

Engelli kişinin küçük Hele ile Adıyaman-Gölbaşı kara yolunda bir süre yürüdüğü daha sonra da otostop yaparak Şanlıurfa iline doğru gittikleri tespit edildi.

Polis, bu tespit üzerine küçük kızı bulmak için Adıyaman kent merkezi ve Şanlıurfa'da arama-tarama çalışmalarına başladı.

Ekipler, yaptıkları yaklaşık 10 saatlik çalışmanın ardından Hele Usu ile S.A'nın Şanlıurfa'daki tarihi Balıklıgöl'de bulunduğunu saptadı. Buraya yönlendirilen ekipler, kısa süre içerisinde kız çocuğunu bulup korumaya, şüpheliyi de gözaltına aldı.

AİLESİNE TESLİM EDİLECEK

Çocuk Şubesi ekiplerince Balıklıgöl yerleşkesi yakınlarındaki bir restorana götürülen Usu'ya, polislerce yemek ikram edildi.

Kız çocuğunun işlemlerinin ardından çocuk şubesi polislerinin refakatinde Adıyaman'a götürülerek ailesine teslim edileceği öğrenildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN