Adana Demirspor'un Siirtli Başkanı Sancak'tan 3 Büyüklere Tepki! 

Adana Demirspor'un Siirtli Başkanı Murat Sancak, SABAH Spor'dan Yasemin Yıldırım'a yaptığı açıklamada 3 büyüklere tepki gösterdi ve 'Biz olmazsak büyük olamazlar' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Futbol; gittiği her yeri güzelleştiriyor, coşkuyu artırıyor. Çoğu zaman gerginliği ve tartışmaları ile gündemi meşgul etse de futbol omuz omuza verildiği zaman bir başka güzel. TFF’nin depremzede çocuklara destek olmak amacıyla organize ettiği ‘TFF ile Omuz Omuza Gösteri Maçı’nin ikincisi için gittiğimiz Adana ve Mersin’de bunu bir kez daha gördük. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’la buluşmasından önce biz de Mavi Şimşekler’in tesislerini gezme ve nevi şahsına münhasır başkanıyla sohbet etme şansını bulduk.

‘DEMİR İYİ OYNADI, BEŞİKTAŞ’I ZORLADI’ DİYEN YOK

İstanbul basınını karşısında görünce sözlerine sitemle başladı başkan… “Hep üç büyükler, üç büyükler. Kardeşim Anadolu kulüpleri olmadan büyük olunur mu? Oynayıp dursunlar bakalım kendi aralarında” dedi ardından ikinci serzenişi geldi. Beşiktaş’la 3- 3 berabere kalıyoruz, yapılan yorumlar, ‘Beşiktaş öyle kötü böyle kötü. Niye öyle oynadı?’ yorumları yapılıyor. “Demir iyi oynadı, Beşiktaş’ı zorladı, puanı aldı” diyen hiç kimse yok.

BALOTELLİ HÂLÂ KEBAP İSTİYOR!

TFF Başkanı Büyükekşi ve ekibini yemekte ağırlayan Sancak, bizleri de unutmadı. ‘Kebap sosyetik olmaz, sizi salaş ama güzel bir yere götüreceğim’ diyen Sancak ile kebap muhabbeti yapmasak olmazdı. İşte o diyaloglar:

İyi kebap nasıl olur başkanım?

Kıyma kebabı… Hiçbir şey katmayacaksınız. Kebap dediğin sade olur. Süse gerek yok.

Siz aslında Siirtlisiniz. Siirt mutfağı mı Adana mutfağı mı?

Siirt… Arap mutfağı her zaman öndedir. Daha güzeldir.

Transfer yaparken kebap faktörünü devreye sokuyor musunuz?

Mario Balotelli’ye bile böbrek, dalak, koç yumurtası hepsini yedirdim.

Ama gitti!

Ama hâlâ yemek istiyor.

Gönderecek misiniz istediklerini?

Bakacağız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN