53 milyon euro'lık Arda Güler iddiası: Ödenen para daha fazla!

Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Katalan gazeteci Toni Juanmarti, Real Madrid'in Arda Güler transferiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Juanmarti, Real'in Barca'nın elinden kaptığı Arda Güler için ödenen komisyonu ve imza parasını açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Arda Güler önceki hafta Real Madrid ile sözleşme imzalamıştı. Yapılan resmi açıklamalara göre Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis, 10 milyon euro başarı bonusu ve sonraki satıştan yüzde 20 pay ödenecekti.

Real, bu bilgilendirme haricinde başka bir ödeme bildirimi yapmadı. İmza parası, aile komisyonu gibi herhangi bir harici ödemeye dair açıklama gelmedi.

Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Katalan gazeteci Toni Juan Marti, Real'in Arda için ödediği ekstraları açıkladı. İddiaya göre, Güler ailesine ödenenler; Fenerbahçe'ye ödenen 20 milyon euro'yu geçiyor.

53 milyon euro'lık Arda Güler iddiası: Ödenen para daha fazla!

Juanmarti, Arda Güler'e 8 milyon euro imza parası ve Güler ailesine 15 milyon euro aile komisyonu ödendiğini iddia etti.

Bu iddiaya göre Real, Güler ailesine toplamda 23 milyon euro ödeme yaparken, Fenerbahçe'ye yapılan ödeme ise 20 milyon euro.

Böylece Real Madrid'in Arda'ya ayırdığı toplam bütçe, 6 yıllık maaş hariç olmasına rağmen 53 milyon euro'yu buluyor.

15 milyon euro aile komisyonu ve 8 milyon euro imza parası iddiası doğruysa Real, Arda için ilk etapta 43 milyon euro ödeme yapmış olacak.

Real veya oyuncu cephesinden bu iddiaya dair bir açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu.

53 milyon euro'lık Arda Güler iddiası: Ödenen para daha fazla!

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN