228 Takım Arasında Henüz Gol Atamayan Tek Takım Olan Siirtspor, Gol Orucunu Bozmak İçin Sahaya Çıkıyor

Türkiye'de tüm liglerde 228 takım arasında henüz fileleri havalandıramayan tek takım olan Siirt İl Özel İdarespor, gol orucunu bozmak için sahaya çıkıyor. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirtspor, 4 hafta geride kalırken kalesinde sadece 1 gol yerken, henüz golle tanışamadı. Çıktığı 4 maçta gol atamamasına rağmen 3 puan toplamayı başaran Siirtspor, gol orucunu bozarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

228 Takım Arasında Henüz Gol Atamayan Tek Takım Olan Siirtspor, Gol Orucunu Bozmak İçin Sahaya Çıkıyor

Tüm liglerde gol atamama unvanı olan Siirtspor, bu şansızlığı Pazar günü deplasmanda Hopaspor ile oynayacağı maçta kırmayı amaçlıyor. 

Pazar Günü saat 14.30'da Hopa İlçe Stadında oynanacak maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak Siirtspor, geçen seneki görüntüsünün dışına çıkmayı hedefliyor. 

Taraftarın Tam Destek Vermesi Gerekiyor! 

Zor şartlar altında ayakta durmaya çalışan Siirtspor, özellikle iç sahada puan kaybetmemek için taraftar desteğini arkasına almak istiyor. 

Taraftarların son maçlarda sabırla takımı desteklemesi Siirtspor'da işleri yoluna koyması bekleniyor. Siirtspor'un devre arasında yapacağı takviye ve taraftarın da desteğiyle bu sene üst lige çıkması tüm Siirtli sporseverlerin en büyük dileği.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN