18-55 yaş arası bekçi alımı başladı! Hemen bugün e-Devletten başvuru yapabilirsiniz: İşte gerekli şartlar

Bekçi olmak isteyenler için İŞKUR üzerinden güncel personel alım ilanları yayımlanmaya başladı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesi üzerinden ilanlar yayımlanıyor ve bu ilanların içinde bekçi alımları da yer alıyor. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar yayımlandığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak bekçi alımı hakkında genel şartlar ve özel şartları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bekçi alımı hakkında detaylara aşağıdaki link üzerinden ulaşılabilecek. Link üzerinden açılan sayfada ilanın içine girerek e-Devlet ile giriş kısmından e-Devlet şifresi giriş yaparak başvuru yapılabileceği bildirildi. Genel şartlara haiz olanların özel şartlara da haiz olması gerekiyor. Şartlara haiz olanların ise başvuru yapabileceği bildirildi.

İŞİN TANIMI

Bekçi alımı yapacak olan firma tarafından iş tanımı şöyle aktarıldı:

Makine imalatı yapan firmada bekçi olarak çalışacak bay personel alınacaktır.

Emekli adaylar da pozisyon için değerlendirilecektir.

Çalışma saatleri 08:00-18:00 şeklindedir.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda genel şartlar arandığı belirtildi. Bununla beraber adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde aktarıldı:

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

BEKÇİ ALIMI İLANI İÇİN TIKLAYIN.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN