10 yaşındaki akrabasını bıçaklayarak öldüren şüpheliden kan donduran ifade: Uyardım, aldırış etmediler

Antalya'da aynı apartmanda oturan teyzesi ve 2 kuzenini bıçakla yaralayan, teyzesinin 10 yaşındaki torununu da öldüren Yunus Emre Şen'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Şen, 'Beni zehirlemeye çalışıyorlardı. Uyardım kendilerini, aldırış etmeyince böyle yaptım' dedi. Adliyeye sevk edilen Şen, tutuklandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi 1218 Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanın 3'üncü katında meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu belirtilen Yunus Emre Şen, apartman girişinde bir süre bekledikten sonra arkasına sakladığı bıçağı çıkarıp, kuzenleri Tayfun Gebeş (29) ile Ferdi Gebeş'e (33) saldırdı.

TEYZESİ VE TORUNUNA SALDIRDI

Ardından karşı dairede oturan teyzesi Nurten Gebeş (60) ile torunu Alparslan Gebeş'in bulunduğu dairenin zilini çalan Yunus Emre Şen, kapının açılmasıyla içeri girdi. Şen, teyzesi ile torununu bıçaklayıp, 2'nci kattaki kendi dairesine gitti.

10 yaşındaki akrabasını bıçaklayarak öldüren şüpheliden kan donduran ifade: Uyardım, aldırış etmediler

TORUN KURTARILAMADI

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Adrese gelen ekipler, Nurten ve Alparslan Gebeş'in olduğu daireye, kapının kilitli olması nedeniyle giremedi. İtfaiye merdiveni ile daireye giren polis ve sağlık ekipleri, Alparslan Gebeş ile Nurten Gebeş'i ambulansla hastaneye götürdü. Ferdi ve Tayfun Gebeş ise taksi ile hastaneye gitti. Polis operasyonuyla yakalanıp, gözaltına alınan Yunus Emre Şen, emniyete götürüldü. Ense, boyun ve karın bölgesinden yaralanıp ambulansta kalp masajı yapılan Alparslan Gebeş, hastanedeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

"BENİ ZEHİRLEMEYE ÇALIŞIYORLARDI"

Yunus Emre Şen'in, emniyetteki ifadesinde, "Beni zehirlemeye çalışıyorlardı. Uyardım kendilerini, aldırış etmeyince böyle yaptım" dediği öğrenildi. Şen, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Alparslan Gebeş'in cenazesi ise yakınları tarafından morgdan alınarak, Aksu ilçesinde toprağa verildi. Saldırıda yaralanan Tayfun Gebeş, Ferdi Gebeş ile Nurten Gebeş'in ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN