Yüzlerce Sporcu Yarışma İçin Siirt'e Gelecek!

20 ilden onlarca sporcunun katılacağı Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Atletizm yarışması 3 Aralık 2022 tarihinde Siirt'te yapılacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

3 Aralık 2022 tarihinde  Siirt’te, düzenlenecek olan Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Atletizm yarışı için Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Atletizm İl Temsilcisi Muhittin Gürhan ile birlikte parkur alan tespiti yaptı.

Siirt’te yapılacak olan Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Atletizm yarışı için Siirt’e 20 ilden yaklaşık 400 sporcu geleceği belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık:

‘’İlimiz Siirt’te bölgesel yarışmaları yapmak için çaba sarf ediyoruz. Kros Ligi 2. Kademe Atletizm yarışının ilimizde yapılması için Atletizm Federasyonu ile görüşmeler yaptık. Bu konuda bizleri kırmadılar. Federasyon başkanımız Fatih ÇİNTİMAR başta olmak üzere bu konuda destek veren ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Farklı branşlardaki federasyon başkanları ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda olumlu dönütler alacağız inşallah. Kadim kentimiz Siirt’ti bir spor şehri yapma yolunda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.’’ dedi. 

Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Atletizm yarışı için 20 ilimizden 400’e yakın sporcunun ilimiz Siirt’e geleceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN