CAHİLLERE MESCİD-İ AKSA'NIN ÖNEMİNİ ÖĞRETECEĞİZ - Özgür Aydın

CAHİLLERE MESCİD-İ AKSA'NIN ÖNEMİNİ ÖĞRETECEĞİZ


Cahillik gerçekten zor bir şey. Cahillere cahil olduklarını kafalarına kazıya kazıya öğreteceğiz. Öyle ki Tarih’in sadece okullarda ezbere öğrenilen birkaç bilgi ve çevreden ezbere öğrenilen birkaç söylemden ibaret olmadığı anlaşılmalıdır.

Mescid-i Aksa’nın neresi olduğunu dahi bilmeyen, İslam alemi için önemi bir yana, oranın Türkler ve hatta Kürtler için tarihi önemini bilmeyen aklı kıtlar “Bize ne Araplar” argümanını sarf ediyorlarsa ve bu olayın Araplıkla bir ilgisi olmadığını bilmiyorlarsa burada ciddi bir cahillik vardır. Bu sözde cahillere Mescid-i Aksa’daki yapıların çoğunu Türklerin yaptığı ve Mescid-i Aksa’nın onların emaneti olduğu anlatılmalıdır.

Bu cahillere Mescid-i Aksa’daki Maraş Medresesi, Siirt Medresesi ve Mardin Medresesi anlatılmalıdır. Osmanlı padişahlarının Mescid-i Aksa için neler yaptıkları öğretilmelidir. Artuk Bey’i, Atsız Bey’i, Tuğrul Bey’i, Sultan Alparslan’ı, Tutuş Bey’i ve bunların Mescid-i Aksa ile bağlantıları öğretilmelidir?

Bu cahiller şu an Mescid-i Aksa savunulurken aynı zamanda Sultan Alparslan’ın oğlu ve Melikşah’ın kardeşi olan Tutuş’un ve Kanuni Sultan Süleyman’ın emanetlerinin savunulduğunu biliyorlar mı? Şimdi bu cahiller Kanuni’den, Tutuş’tan daha mı Türkler? Selahattin Eyyübi’den daha mı Kürtler? Bu cahilleri elbette ki siyonistlerce finans edilen ve birçok ülkede faaliyetlerde bulunan yazar ve çizer takımlarının ayak oyunlarından kurtaracağız. Bunu da ancak cahil ve akıllarının kıt olduklarını kafalarına kazıya kazıya öğreteceğiz. Onyıllardır sistemak yürütülen lobi faaliyetleri ve projeler çerçevesinde cahil kaldıklarını biliyoruz. Ama ne olursa olsun mutlaka eğiteceğiz, öğreteceğiz ve aydınlatacağız. Öyle ki atalarını, eserlerini ve atalarının ideallerini kavrayabilsinler. Ama sadece tarih bilincini değil, Mescid-i Aksa’da alevler yükselirken siyonistlerin Burak duvarı önünde hep bir ağızdan söyledikleri şarkıyı ve anlamını da öğreteceğiz ki, bu cahiller Türk, Kürt, Arap ve Müslüman dahi olmasalar Mescid-i Aksa’nın kurtuluşunun insanlığın kurtuluşu olduğunu anlayabilsinler.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
20Haz

İDARECİLERE EĞİTİM ŞART

16Haz

ÇOK OKUMAYIN. KALİTELİ OKUYUN

17Nis
28Şub

28 Şubat’ı Unutmayalım!

09Ekm

ALİ KARAHASANOĞLU'NA CEVAP