Vatandaşlar, yarı fiyatına tencere alabilmek için birbirlerini ısırdı

Ankara'da bir alışveriş merkezinin tadilat sebebiyle tüm ürünleri yarı fiyatına satması kararıyla birlikte mağazada izdiham yaşandı. Saatler öncesinden kuyruğa giren vatandaşlar, kepenklerin açılmasından sonra adeta yarışa girdi. Yarı fiyatına tencere satın almak isteyen bazı vatandaşlar, birbirlerini ısırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir alışveriş merkezi, tadilat nedeniyle tüm ürünler etiketin yarı fiyatına satılma kararı aldı. Bunu duyan vatandaşlar marketin önüne akın ederek saatler öncesinden uzun kuyruklar oluşturdu. Saat 11.00'de kepengini açan mağazaya vatandaşlar hücum etti. İzdihamın yaşandığı anlarda birbirleri ile yarışa giren vatandaşlar, görevlilere zor anlar yaşattı.

Vatandaşlar yarı fiyatına tencere alabilmek birbirlerini ısırdılar

BİRBİRLERİNİ ISIRDILAR

Etiketin yarı fiyatına tencere alabilmek için vatandaşların birbirini ısırdığı indirim fırsatında, özellikle cep telefonları, teknolojik cihazlar ve elektronik mutfak aletleri yoğun ilgi gördü. İzdihamın yaşandığı alışveriş merkezinin sosyal medya sorumlusu Burcu Genç, Alışveriş Merkezi'nde tadilat olmasından dolayı ürünlerin etiket fiyatının yarısına satışa sunulduğunu ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

"İNDİRİM VAR DEDİLER, GELDİK"

İndirimi duyar duymaz mağazanın önünde sıraya giren vatandaş Seyit Yokuş, indirim fırsatını kaçırmak istemediğini belirterek, "İndirim var dediler geldik. Biz de kendimizce bir şeyler bakıyoruz. Telefon almayı düşünüyorduk o da şansımıza kalmamış. Genellikle alışveriş yapıyoruz biz buradan zaten annemin telefonuna mesaj geldi. Biz de o vesileyle geldik. Çok güzel devam etmesini isteriz" diye konuştu.

Satışın yoğun olduğu dakikaların ardından dağılan vatandaşlardan geriye talan görüntüleri kaldı.

Vatandaşlar yarı fiyatına tencere alabilmek birbirlerini ısırdılar
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN