Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun Yeni Yıl Mesajı

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Hacıbektaşoğlu mesajında, 'En büyük gayemiz, kadim şehrimizi her alanda mutlu insanların yaşadığı bir il haline gelmesini sağlamaktır.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu yeni yıl dolaysıyla yayınladığı mesajın tamamı;

“Ülkemiz ve Aziz Milletimiz için yeni hedeflere ve yeni başarılara odaklandığımız yeni bir yıla girmenin sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. 
2023 yılının, dünyada sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği,  terörden ve her türlü şiddetten uzak, bir yıl olmasını temenni ediyorum.
Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, Kadirşinas Siirtlilere daha iyi hizmet verme, kentimizin sahip olduğu potansiyeli daha iyi noktalara taşıma çabasıyla, eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ulaşımdan haberleşmeye ve daha birçok alanda hayata geçirdiğimiz yatırım ve projeleri önümüzdeki yılda da sürdürerek, vatandaş memnuniyetini esas alan bir hizmet anlayışıyla, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

En büyük gayemiz,  kadim şehrimizi her alanda mutlu insanların yaşadığı bir il haline gelmesini sağlamaktır.
İnanıyorum ki yeni yılda da bütün vatandaşlarımız, devletimizin ve aziz Milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir.
Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içerisinde karşılayabilmeleri için Valiliğimizce her türlü önlemi aldık. Yılbaşı günü ve gecesinde Polisimiz, Jandarmamız, AFAD, sağlık kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimizle birlikte Valiliğimiz koordinasyonunda görev başında olacaklar.
Bu duygularla, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve saygıyla yâd ediyorum.
Tüm aziz Siirtli hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını tebrik ediyor, 2023 yılının ülkemize, ilimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN