Vali Hacıbektaşoğlu, köy muhtarları ile bir araya geldi

Vali Hacıbektaşoğlu, köylerin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla merkez ve ilçe köy muhtarlarını makamında kabul etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Vali Hacıbekatşoğlu, Siirt Merkeze bağlı Aktaş Köyü Muhtarı Mehmet Can Kezer,  Konacık köyü muhtarı Sadullah Kılınç, Yağmurtepe köyü muhtarı Cemal Eker, Pervari/Düğüncüler köyü muhtarı Gürgün Ertem, Şirvan/Yayladağ köyü muhtarı Medeni Kenben, Baykan/Meşelik Köyü muhtarı Ayhan Erten, Kurtalan/Aksöğüt köyü muhtarı Emrullah Yeşilyurt ile Kurtalan/Erdurağı köyü muhtarı Mehmet Emin Cangir’i makamında kabul ederek görüştü.

Ziyarette Köy Muhtarları köyleri ile ilgili sorun ve taleplerini dile getirdi.

Köy muhtarlarının sorun, talep ve beklentilerini tek tek dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, köylerimizin taleplerini imkânlar dâhilinde en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını ifade ederek,  başta İl Özel İdaresi olmak üzere ilgili birimlere talimat verdi.

Köy Muhtarları da Vali Hacıbektaşoğlu’na köylerin sorun ve taleplerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat’ta hazır bulundu.

“Şehit Dindar Ailesini Misafir Etti”

Vali Hacıbektaşoğlu, 01 Şubat 2018 tarihinde Kuzey Irak’ın Kani Rash bölgesinde devam eden operasyonlar sırasında bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırısında şehit olan Sözleşmeli Er Hayrettin Dindar’ın babası Akif Dindar’ı makamında ağırladı.

Şehit babası Akif Dindar ve şehidin kardeşi Ender Dindar ile bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu,  sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu,  "Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların kahramanlıkları sayesinde bu topraklarda özgürce yaşıyoruz. Şehitlerimizin fedakârlıkları hiçbir zaman unutulmayacak. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli ailelerimizin her zaman yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Vali Hacıbektaşoğlu, köy muhtarları ile bir araya geldi

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN