Twerk yapan milletvekili adayından Muharrem İnce hakkında şok iddia! Para teklif etmiş ölüm tehdidi almış

Dans videosuyla gündeme yerleşen Memleket Partisi Zonguldak milletvekili adayı Cem Saygı, adaylıktan çekildi. İstifa etmesi için kendisine para teklif edildiğini ve ölüm tehditleri aldığını iddia eden Saygı, 'Evimin önüne araç ile gelip bana 5 bin TL teklif ettiler. Direndim ta ki ölüm tehditleri alana kadar. Gençlerin önünü böyle mi açıyorsunuz? Bütün deliller elimde mevcut. En kısa süre içerisinde sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağım.' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, geçtiğimiz günlerde internete düşen Memleket Partili Cem Saygı ile ilgili görüntüler büyük ses getirdi. Zonguldak 5. sıra adayı olan 22 yaşındaki Cem Saygı'nın müzik eşliğinde dans ettiği video büyük tartışma yaratırken, genç vekil adayı görüntülerin eski olduğunu ve kendisini lekelemeye çalıştıklarını söyledi.

TEPKİLER SONRASI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Memleket Partili vekil adayı yaptığı açıklamalara rağmen tepkiler dinmeyince bugün yaptığı açıklamayla adaylıktan çekildiğini duyurdu.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM"

Saygı, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında istifa süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kendisinin "Zorla istifa ettirildiğini ve istifa etmesi için 5 bin TL teklif edildiğini" öne süren Saygı şunları söyledi: "Son dönemde şahsım hakkında ortaya çıkan dans videosundan sonra bizzat Memleket Partisi ve Sn. Muharrem İnce tarafından vekillik adaylığından çekilmeye zorlandı. Dün akşam ise genel merkez tarafından aranıp tehdit edildim. Evimin önüne araç ile gelip bana 5 bin TL teklif ettiler. Ama direndim ta ki ölüm tehditleri alana kadar. Gençlerin önünü böyle mi açıyorsunuz? Bütün deliller elimde mevcut. En kısa süre içerisinde sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağım."

İşte Saygı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

Twerk yapan milletvekili adayından Muharrem İnce hakkında şok iddia! Para teklif etmiş ölüm tehdidi almış

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN