Tarım ve Orman Bakanlığı 5000 İşçi Alımı Yapacak! Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler?

OGM 5000 geçici işçi alımı başvuru işlemleri ve şartlarına yönelik araştırmalar sürüyor. OGM personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

OGM 5000 geçici işçi alımı başvuru işlemleri ve şartlarına yönelik araştırmalar sürüyor. OGM personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınıyor. 11 Nisan tarihinde başlayan başvuru süreci ile birlikte "OGM personel alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı 5000 OGM işçi alımı şartları neler?" sorularına yanıt aranıyor. 3 bin 937, itfaiyeci olarak 500, aşçı statüsünde 280, "diğer fidanlık işçileri ve bahçıvanlar" kategorisinde 183 ve işletme elektronik bakımcısı pozisyonunda 100 olmak üzere, toplam 5 bin geçici işçi istihdamı yapacak olan OGM personel alımı son bilgilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU BAŞLADI

OGM (Orman Genel Müdürlüğü) geçici işçi alımı ilanı yayımladı. OGM'den yapılan açıklamada "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Diğer Orman İşçisi pozisyonunda 3937, İtfaiyeci pozisyonunda 500, Aşçı pozisyonunda 280, Diğer Fidanlık İşçileri ve Bahçıvanlar pozisyonunda 183 ve İşletme Elektronik Bakımcısı pozisyonunda 100 olmak üzere toplamda 5000 Geçici İşçi alımı yapılacaktır. " denildi. OGM geçici işçi alımının detaylarını paylaştı. Açık iş ilanları 11-15/04/2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak olup ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacak. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı 5000 İşçi Alımı Yapacak! Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler?

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN