Tanju Özer'e Önemli Görev

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu Siirt İl Başkanlığı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumluluğuna Siirt Pervarili hemşehrimiz Tanju Özer atandı. 

Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye genelinde başta eğitim ve spor olmakla birlikte, gençler için mesleki eğitimler, sosyal yardım ve projeler olmak üzere 120 ayrı dalda hizmet vermek amacı ile 81 ilde kuruldu.

Siirt İl Başkanlığına ve Güneydoğu Anadolu bölge Koordinatörlüğüne Siirt AK Parti İl Yönetiminde 2 dönemdir görev yapan bir ilçe, iki belde koordinatörlüğü görevini şu anda aktif olarak yürüten il yönetim kurulu üyesi Tanju Özer atandı.

Bu vizyonlar ve hedefler doğrultusunda başta Siirt iline ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşayan spora, sporcuya emek veren her birey, hakem, antrenör ve idareci için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu dile getiren Özer, “Genel Başkan Tahsin Koç ve Eğitim Kurulu Başkanı aynı zamanda Siirtli hemşehrimiz Cem Yıldırımer’e Teşkilat Başkanı Sayın Mahmut Elma ve yardımcısı Fatih Kır'a teşekkürlerini iletti.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN