Spa Keyfinden Lüks Yemeklere Bu Uçaklarda Yok Yok! Fakat 1 Milyon TL Bilet Fiyatı Ödemeniz Gerekiyor

Yatağa dönüşen koltuklar, spa hizmeti, Michelin yıldızlı restoran menüsü hatta mini bar... Bunların hepsine sadece seyahat ederken ulaşabilirsiniz... Dünyanın en ünlü havayolu şirketleri, birinci sınıf hizmetlerini başka bir seviyeye taşıdı. Bilet fiyatlarının milyonları bulduğu bu ultra lüks yolculukları derledik.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, denizaşırı seyahatler için ultra lüks hizmetlerini bu hafta başlattığını duyurdu. Bundan böyle Emirates, ıstakozdan, Dom Perignon vintage şampanyaya, sınırsız havyardan, kızarmış ördeğe kadar oldukça geniş bir skalayla hizmet sunacak.

Ultra lüks yeni uçuş kabini ilk olarak Dubai-Los Angeles arasında hizmet gösterecek.

Peki birinci sınıf yolculuğu farklı bir boyuta taşıyan ilk havayolu şirketi Emirates mi? Cevap:  Hayır.

İşte sizi adeta özel uçağınızda hissettirecek dünyanın en lüks uçak yolculukları ve dudak uçuklatan maliyetleri;

10- New York- Singapur / Singapur Havayolları:

Bilet fiyatı: 14 bin dolar yani yaklaşık 253 bin TL

Özellikler: Yaklaşık 19 saat süren bu yolculuklar Singapur Havayolları, elle dikilmiş deri koltuk başlıkları ve yastıklarla yolcuların konforunu düşünüyor. Her koltuk başında bulunan sürgülü kabin kapıları, yolculara özel bir alan ayırırken, bu kapıların her birinin ardından yemek masası ve 23 inç televizyon ekranı yer alıyor. Aynı zamanda, ücretsiz internet, gürültü önleyici kulaklıklar da havayolu şirketi tarafından özel müşterilerine dağıtılıyor.

9- New York- Tokyo / Nippon Havayolları 

BİLET FİYATI: 15 bin dolar yani yaklaşık 272 bin TL

Nippon Havayolları

Özellikler: ABD’den Japonya’ya seyahat edecek yolcular için özel bagaj hizmeti bulunuyor. Böylelikle uçağa binerken ve inerken bagaj veya sıra bekleme gibi dertler de ortadan kalkıyor. Uçakta, koltukların yanında bulunan sürgülü kapılar mahremiyeti düşünürken, kuş tüyü yorganlar ve kaşmir battaniyeler dikkat çekiyor. Pijama, terlik, ısınma pedleri, diş seti, kulak tıkaçları, göz maskesi ve gürültü önleyici kulaklıklar da havayolu firması tarafından sağlanıyor.

8- Los Angeles- Melbourne / Qantas Havayolları

BİLET FİYATI: 15 bin dolar yani yaklaşık 272 bin TL

Özellikler: Qantas Havayolları, bilet fiyatının karşılığını ilk olarak havaalanında vermeye başlıyor. Havaalanı dinlenme salonunda ücretsiz 20 dakikalık masaj yolculara hediye. Aynı zamanda, yolcular için, tamamen yatağa dönüşebilen koyun derisi koltuklar, dokunmatik eğlence sistemi, ücretsiz internet gibi ayrıcalıklar da var.

Passengers are offered pillows, a duvet, pajamas, and slippers

Qantas Havayolları, sadece rahatınızı değil midenizi de düşünüyor. Kurutulmuş ton balığı, Calvisius havyarı ve garam masala’da haşlanmış balığı da dahil olmak üzere özel yemekleri yolcularıyla buluşturuyor.

7- New York- Singapur / Virgin Atlantic

BİLET FİYATI: 20 bin dolar yani yaklaşık 362 bin TL

Virgin Atlantic

Özellikler: Yaklaşık 19 saat süren bu yolculukta birinci sınıf yolcular için bir bar ve dinlenme alanı bulunuyor. İsteyenler bu lounge gibi alanda takılabiliyor. Ayrıca birinci sınıf yolcular için dört çeşit yemek ve sabah yatağa kahvaltı hizmeti bile var… Koltuklar yatağa dönüşebilirken, mahremiyet için özel bir oda haline gelebiliyor.

Cathay Pacific

6- New York- Hong Kong / Cathay Pacific

BİLET FİYATI: 20 bin dolar yani yaklaşık 362 bin TL

Özellikler: Tamamen yatak olabilen geniş koltuklar ve özel yastık, nevresim takımı yolculara konforlu bir uçuş sağlarken, firma, çorap, göz maskesi, diş macunu, gargara, kulak tıkacı, terlik ve gürültü önleyici kulaklıkları da yolcularına sunuyor. Ayrıca uçakta Çin ve Japon mutfağının en lezzetli yemekleri menüde yer alırken, çok çeşitli bir kahvaltı da sizleri bekliyor…

5- New York- Pekin / Kore Havayolları

BİLET FİYATI: 27 bin dolar yani yaklaşık 488 bin TL

Özellikler: 19 saatten uzun süren yolculukta ayrıcalıklı hizmetler havaalanındayken başlıyor. Bagaj derdi olmadan personelin eşliğiyle havaalanından uçağın biniş kapısına kadar yolculara eşlik ediliyor. Uçakta, tamamen yatağa dönüşebilen özel bölmede 79 inç genişliğinde koltuklar yer alırken, dokunmatik ekranlı TV ve eğlence sistemi de her koltukta yer alıyor.

FEMAIL has rounded up the top 10 most expensive flights in the world, and showcased all the stunning perks that come with each one - from temperature-regulated duvets and complimentary massages to breakfast in bed and showers on-board

4- San Fransisco- Abu Dabi / Ethiad Havayolları

BİLET FİYATI: 28 bin dolar yani yaklaşık 506 bin TL

Özellikler: Tamamen yatağa dönüşebilen ultra yumuşak deri koltuklar konforlu bir uçuş sağlarken, her koltuğun yanında kişiye özel bir mini bar da yer alıyor. Aynı zamanda TV ve dokunmatik ekranlı eğlence sistemi seyahat boyu yolculara sunulurken, Orta Doğu lezzetlerinin yer aldığı alakart menüden dilediğiniz yemeği seçebilme şansınız var…

FEMAIL has rounded up the top 10 most expensive flights in the world, and showcased all the stunning perks that come with each one - from temperature-regulated duvets and complimentary massages to breakfast in bed and showers on-board

3- Los Angeles- Dubai / Emirates Havayolları 

BİLET FİYATI: 30 bin dolar yani yaklaşık 543 bin TL

Özellikler: Emirates, birinci sınıf yolcuları için mahremiyete önem veren özel odalar tasarlarken, uçakta duş hatta spa hizmeti bile sunuyor. Aynı zamanda her yolcuya cilt bakım ürünleri dağıtılırken, ultra lüks yiyecek ve içecekler de hazırda bekletiliyor.

2- New York- Hong Kong / Lufthansa Havayolları

BİLET FİYATI: 43 bin dolar yani yaklaşık 778 bin TL

Özellikler: Almanya’nın havayolu devi Lufthansa, ultra lüks seyahat etmek isteyen yolcuları için servet değerinde bilet sunuyor. Bu yolculukta, havaalanında vale hizmetinden, check-in’e uçağa binişe hatta güvenlikten geçişlere kadar yanınızda bulunacak bir kişisel asistan sağlanıyor. 78 inç uzunluğunda yatağa dönüşen koltuklar ve sıcaklık düzenleyici yorgan konforlu bir uyku sunarken, Lufthansa her yolcusu için nemlendirici ve cilt bakım ürünleri sunuyor. Uçakta Michelin yıldızı yemeklerin yanı sıra, Markus Del Monego’dan seçilmiş şarap bile yer alıyor…

Ethiad Havayolları

1- New York- Abu Dabi / Ethiad Havayolları

BİLET FİYATI: 64 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 158 bin TL

Özellikler: Yaklaşık 13 saat süren bir yolculuk için 1 milyon 158 bin TL’yi gözden çıkarır mısınız? Cevabınız evetse bu ultra lüks yolculukta sizi nelerin bekleyeceğine bir göz atalım. Ehiad Havayolları, bu ultra lüks yolculuğu evinizde başlatıyor.

Sizi havaalanına taşıyacak özel şoförlü bir aracın yanı sıra, havaalanındaki tüm yapmanız gerekenler de kişisel asistanınız tarafından hallediliyor. Uçaktaki koltuklar tam 40 metrekarelik kraliçe yatağa dönüşürken, birinci sınıf yolcular için duş ve spa hizmeti yer alıyor. Tanınmış restoran zinciri Cipriani tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler de cabası…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN