Siirt'te 15 yaşındaki çocuğa fuhuş iddiası

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gazete Duvar haber sitesinde Zana Aksu İmzalı " Siirt’te 15 yaşında çocuk fuhuşa zorlandı" haber yayınlandı.

Aksu'nun haberinde , 15 yaşında bir çocuk 21 yaşındaki O.H. tarafından cinsel istismara uğradı, şantaj ve tehditle başka erkeklerle birlikte olmaya zorlandığı belirtidi.

Haberin devamında:

"Siirt’te 15 yaşındaki bir çocuk cinsel istismara uğradı. Şantaj ve tehditle erkeklerle birlikte olmaya zorlanan çocuk, ailesiyle birlikte şikayetçi oldu.

Cinsel istismara daha fazla dayanamayan çocuk, yaşadıklarını annesine anlattı. Çocuğun başına gelenleri öğrenen anne ve abla polise giderek şikayetçi oldu. Şikayeti değerlendiren Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı, O.H. hakkında çocuğa cinsel istismar, fuhuşa teşvik, aracılık ve zorlama suçlarıyla tutuklandı. Soruşturma genişletildi.

İfadesi psikolog eşliğinde alınan çocuk, O.H.’nin kendisini evine götürerek zorla birlikte olduğunu ve başkalarından para alarak onlarla birlikte olmaya zorladığını anlattı.

AVUKAT AİLEYİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

15 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve fuhuşa teşvik ve aracılık etmekten gözaltına alınıp tutuklanan O.R.’nin avukatını da mağdurun anne ve ablasını bürosuna çağırarak davalarından vazgeçmelerini istediği iddia edildi. Ailenin vazgeçmeyeceklerini belirtmesi üzerine avukatın, çocuğun abisini davadan vazgeçirmeye çalıştığı iddia edildi. 15 yaşındaki çocuğu istismar eden O.R. mahkeme tarafından tutuklanırken savcılık, çocuğu istismar eden diğer faillerin bulunması için soruşturmayı genişletti." denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN