Siirtspor Başkanı Canpolat'tan Taraftar Gruplarına: Tek kelimeyle Mühteşemdiniz

3. Lig 3. grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor, ligin 4. haftasında evinde ağırladığı 68 Aksaray Belediye Spor ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Siirtspor kulüp başkanı Hıfzullah Canpolat, desteklerinden ötürü Siirt Spor taraftarına teşekkür etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Sosyal mdya üzerinden yaptığı açıklamada Canpolat, "Bu gün kendi sahamızda oynadığımız Aksaray spor karşılaşmasında maçın başlangıcından bitimine kadar desteğini esirgemeyen ve Siirt taraftarlarını çoşturan Siirt spor Taraftarlar derneği Başkanı Cumali ŞEKER’in şahsında, türübün liderleri Rıdvan PELEN, veysel ÖZDEMİR, mesut AKSU ve isimlerini sayamadığım diğer gençlerimizi ve büyük Siirt taraftarını gönülden kutluyorum. Tek kelimeyle mühteşemdiniz." ifadelerini kullandı.

Canpolart açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

"Takım oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Tek üzüntümüz üstün oynamamıza rağmen golün gelmemesi. İnşaallah oda olacak. Bundan sonraki maçalarımızda taraftarımızın bu desteğiyle bu takımın hak ettiği başarıyı yakalayacağına kimsenin şüphesi olmasın. Lig uzun maratondur. İlginç sonuçlar alınmaktadır. Sabır azim ve destekle inşaallah anacımızaulaşacağız. Sevgi ve muhabbetle sağlıcakla kalın."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Garo | 25 Eylül 2022 18:29

    Taraftar muhtesemde takim bes para etmiyor

BUNLARA DA BAKIN