Siirtli İş İnsanı Zekeriya Altınkum Kurban Bayramı mesajı yayınladı

Siirtli iş insanı Zekeriya Altınkum, Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda tüm islam aleminin bayramını en içten dilekleriyle kutladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirtli iş insanı Zekeriya Altınkum, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bayramlar toplumumuzun ortak paydalarıdır. Bu nedenledir ki bayramlar insanları birbirine yaklaştırır; manevi duygular, paylaşma ve dayanışma ile bütünleşerek kardeşlik duygusunu hakim kılar. Bu noktada en önemli görevlerimizden biri gerek milli gerekse dini bayramları gelecek nesillere aktarmaktır” dedi.

Altınkum, Kurban Bayramı’na yönelik kutlama mesajı yayımladı. Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar toplumumuzun ortak paydalarıdır. Bu nedenledir ki bayramlar insanları birbirine yaklaştırır; manevi duygular, paylaşma ve dayanışma ile bütünleşerek kardeşlik duygusunu hakim kılar. Bu noktada en önemli görevlerimizden biri gerek milli gerekse dini bayramları gelecek nesillere aktarmaktır. Diğer yandan bayramlarımızı özgürce kutlamanın mutluluğunu da yaşıyoruz. 

Kadim kültürümüzün olmazsa olmazı olan paylaşma ve yardımlaşma, aynı zamanda dinimizin de gereklerindendir. Paylaşma kültürünü nesiller boyu yaşatmak ise hepimizin birincil görevlerindendir. Bu bilinçle hizmetlerimizi sürdürüyor; mazlumu ve ihtiyaç sahibini her zaman gören, koruyan ve kollayan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Bu düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, ülkemize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN