Siirt Üniversitesi Rektörü Şındak: Dijital dönüşümde pilot üniversite olduk

Siirt Üniversitesinde Akademik Personel Bilim Teşvik Ödülü ve Biniş giyme töreni gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Siirt Üniversi İlahiyat Fakültesi Fuat Sezgin konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Akademik Personel Bilim Teşvik Ödülü ve Biniş giyme töreni gerçekleşti. Törene Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak Rektör yardımcıları, Dekanlar, Akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak’ın konuşmaları ile devam etti.

Rektör Şındak konuşmasında, tarım ve hayvancılık alanında ihtisas üniversitesi olduk ifadcelerini kullandı.

Şındak konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

 “Nicelik olarak büyürken asla nitelikte taviz vermedik. Bu kapsamda tarım ve hayvancılık alanında ihtisas üniversitesi olduk, Dijital dönüşümde pilot, öğrencilerimiz ve ailelileri ile akademisyenlerimiz rahat erişimi için engelsiz üniversite olduk, gerek ulusal gerekse de uluslararası akreditasyon kurumlarında kalite belgelerini aldık. Bütün bunlar nitelik ve nicelik anlamında istikrarlı ve tutarlı bir büyümenin göstergesi olarak bizlere ışık olmaktadır.”

2021 yılı akademik personel bilim teşvik ödülleri ´ fen,  sağlık, eğitim ve sosyal bilimler alanlarında olmak üzere 4 kategoride sahiplerini buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN