Siirt'teki Emniyet Müdürlüğünde yangın tatbikatı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Tatbikat öncesinde İtfaiye Müdürü Misbah Yılmaz, Siirt Emniyet Müdürlüğü personelini bilgilendirdi.

Emniyet Müdürlüğü personeline yangına nasıl müdahale edileceği ve yangından etkilenen kişilerin nasıl kurtarılması gerektiği konusunda bilgi verildi. Yılmaz, "Yangın ve diğer tatbikatlar hayati önem taşıyor.

Tatbikatın ardından açıklamada bulunan Yılmaz, daha önce verdikleri bilgilerin ardından yangın tatbikatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade eden Yılmaz, “Yangın ve diğer tatbikatlar hayati önem taşıyor. Gayemiz ve düşüncemiz vatandaşlarımızı meydana gelebilecek yangınlara karşı nasıl bir tedbir almaları gerektiği konusunda bilgilendirmektir” şeklinde konuştu.

Vatandaşların itfaiyenin telefonlarını gereksiz yere meşgul etmemeleri gerektiğini vurgulayan Yılmaz, “Çünkü vatandaşlarımızın gereksiz yere telefonları meşgul ettiği anda gelebilecek bir yangın ihbarı doğru olabilir. Maalesef bazı vatandaşlar gereksiz yere itfaiyenin numaralarını meşgul ediyor. Gerekli olmadığı sürece itfaiyenin (110) numaralarını meşgul etmesinler. Bir başka konu ise, vatandaşlarımız yangın ihbarında bulunduğu zaman doğru bir şekilde adres bildirmeleri lazım. Bir de telefon numaralarını doğru bir şekilde versinler. Çünkü acil durumlarda ekiplerimiz kendilerine dönüş sağlayacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN