Siirt'te Öğretmen, Öğrencilerine Delikli Taş'ta Ders İşletti

Siirt'te Mimar Sinan Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri, Delikli Taş'ta (Rasıl Hacar) 'Okul her yerdir' temalı alan etkinliğine katılarak, coğrafya dersi gördü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt Mimar Sinan Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerin talebi üzerine okul idaresi koordinasyonunda, öğrenciler Rasıl Hacar’da coğrafya dersi gördü. 

Okul yönetimince hayata geçirilen projeyle kentte öğrenciler, ilk kez doğada ders gördü ve çok olumlu geri dönüş sağlandı.

Öğrencilerimizin Görerek, Yaşayarak Ders Kazanımlarını Elde Ediyor

Okul müdürü Garip Teymur, Artı Siirt’e yaptığı açıklamada, “Öğretmenlerimizin talebi üzerine ‘Okul her yerdir’ mottosuyla bazı derslerimizi sınıflarımız dışında da işlemeye gayret ediyoruz. Coğrafya öğretmenimiz yerinde coğrafi gözlem yapmak, öğrencilerimizin görerek, yaşayarak ders kazanımlarını elde etmelerini sağlamak için dersini Delikli Taş’ta yapmış ve çok olumlu dönüşler almıştır.” dedi.

Teymur, “Öğrencilerimizin öğrenme yaşantılarını zenginleştirecek bu tür çalışmaları tüm derslerimize yayarak derslerimizi çok daha keyifli hale getirmeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN