Siirt'te Milletin Bahçesinde Devlet ile Millet Buluştu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Millet bahçesini gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Hacıbektaşoğlu vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, bir süre sohbet etti.

Vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, çocuklarla da yakından ilgilenerek, selfie fotoğraf çekti.

Samimi yaklaşımlarından dolayı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Hacıbektaşoğlu, Millet Bahçesi, yeşil alan ve sosyal donatılarıyla şehrimizin güzelliğine güzellik kattı. Siirtli hemşehrilerimiz burada huzur ve güven içinde keyifli rahat ve temiz bir ortamda zaman geçiriyorlar. Bu da hepimizi mutlu ediyor. Amacımız, vatandaşlarımızın refah ve yaşam standartlarını daha da yükseltmektir.” dedi.


Vali Hacıbektaşoğlu, hiç kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde katılımcı belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.


Vatandaşlarda Vali Hacıbektaşoğlun’nun gösterdiği yakın ilgi ve hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.
Vali Hacıbektaşoğlu’na İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Vali Yardımcısı Samet Öztürk eşlik etti.

Siirt Millet Bahçesi


Kentin kalbinde yemyeşil bir vaha olan Siirt Millet Bahçesi: yüzde 80’ni yeşil alan, içinde koşu parkuru, çocuk oyun alanları, kitap okuma alanı, mescit, kafeterya, kamelyalar, oturma bankları ve yeşil alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam alanı olarak halkımıza hizmet vermektedir.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Muhammet | 11 Nisan 2022 01:12

    Sayin valim sizinle birde ahır kentte bulussak siirtin icindeki ahır kentide gorseniz yaydigi misss .. kokuyu pisligi gorseniz. Belki allah rizasinicin bir onlem alirsiniz ama hic sanmiyorum bu mesaji goreceginizi adres seyh suleyman mezarligi arkasi ahırkent

BUNLARA DA BAKIN