Siirt'te Akıllara Durgunluk Veren Olayda Yeni Gelişme! 20 Milyonluk Mal Ve Kamyon Bulundu!

Siirt'te akıllara durgunluk veren hırsızlık olayında, TIR sürücüsü yılladır çalıştığı firmaya ait aracında yüklü bulunan 20 ton 'Ceviz ve Fıstık İçi' ile birlikte sırra kadem bastı. 20 milyonluk malın Bursa'da bir depoda olduğu öğrenilirken kamyon da Yalova'da bulundu. Şoför hala kayıp.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Edinilen bilgilere olay, önceki gün meydana geldi. Siirt’te fıstıkçılık sektörüyle uğraşan bir firma, Gaziantep’ten yüklettiği TIR dolusu yaklaşık 20 ton ‘Ceviz ve Fıstık İçi’ ürününü ithal etmek üzere güvendikleri sürücüleri Z.K ile birlikte Sakarya’nın Hendek ilçesine yolladı.

Sürücü yaklaşık 20 milyon lira değerindeki mallar ile birlikte sırra kadem bastı. Aradan geçen zamanın ardından malların yerine ulaşmaması ve sürücüden haber alınmaması üzerine firma yetkilileri durumu polise haber etti.

Olayın haber edilmesi üzerine tahkikat başlatan ekipler, sürücü hırsız Z.K. yönetimindeki 34 GA 1780 plakalı TIR’ın en son Yalova ilinde görüldüğü tespit edildi. Ekipler, sürücü ve TIR’ın bulunması için çalışma başlatırken, firma yetkilileri mağduriyetlerinin yaklaşık 20 milyon lira olduğunu söyledi.

Mallar Bursa'da TIR Yalova'da Bulundu

Geçtiğimiz günlerde Siirt'ten ceviz ve fıstık içi yüklenen TIR Siirt'ten ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Sürücünün mallarıla kaçtığı sonradan anlaşılınca Emniyet güçleri harekete geçti. Arama çalışmaları sonucunda alların Bursa ilinde bir depoda olduğu öğrenilirken TIR'n ise yalova'da bulunduğu açıklandı.

Sürücüden hala iz yok.

Olay ile ilgili başlatılan tahkikatın sürdüğü kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Alican | 17 Mart 2022 13:55

    20 ton fıstık içi nasıl 20 milyon yapıyor. Kg fiyatı 150 ile 165 lira yapıyor. Toplasan çarpan en fazla 3.300.000 yapıyor. ????????Geçmiş olsun

  • Alican | 17 Mart 2022 13:54

    20 ton fıstık içi nasıl 20 milyon yapıyor. Kg fiyatı 150 ile 165 lira yapıyor. Toplasan çarpan en fazla 3.300.000 yapıyor. ????????Geçmiş olsun

BUNLARA DA BAKIN