Siirt'te 500 yataklı ek hastane binası nereye inşa edilecek? İşte cevabı...

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek 500 yataklı ek hastane binası inşasının nereye yapılacağı halen merak konusu olurken, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören hastanenin nerede yapılacağını açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek 500 yataklı ek hastane binası alanının, Siirt Çevre Yolu'nda ( Eski Polis Okulu Bölgesi) Devlet Su İşleri'nden (DSİ) tahsis edilen alanda kurulacağını açıkladı.

Ören, açıklamasında şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'nın destekleriyle ilimize büyük bir yatırım ve eser daha kazandırıyoruz. Zemin etütleri ve fiyat güncellemesinden dolayı ihalesi ertelenen ek binanın yapım ihalesi 26 Ekim'de yapılacak. Hastane projemizin yatay mimariye uygun olmasına özen gösterdik."

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 30 Eylül 2022 18:21

    Yatay mimariye uygun yapılma sebebi siyasilerin hassasiyeti değil çıkarları içindir zemin etütleri olumsuz olmasına rağmen ısrarla aynı yere planlanma sebebi yıllar önce çevre arsaların birileri tarafından alınmasıdır memlekette yer kalmadı mı zemini çürük yere milyonluk yatırımlar yapılıyor. Çıkarları için bu kararı verenler Allaha hesabını verecektir

BUNLARA DA BAKIN