Siirt'te 2 Kişi Tarafından Cinsel İstismara Uğradığı İddia Edilen 13 Yaşındaki Kız ve Şüphelinin İfadeleri Ortaya Çıktı 

Siirt'in Pervari ilçesinde 13 yaşındaki B. Ş., 65 yaşındaki H. T. ile Hamit adlı 35 yaşındaki evli bir kişi tarafından cinsel istismara maruz kaldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. 13 yaşındaki kız ve şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İlçeye bağlı Gümüşören köyünde yaşayan 13 yaşındaki B. Ş., 65 yaşındaki H.T. tarafından cinsel istismarına maruz kaldığı iddiasında bulunarak, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

“Bana dokunurken annene babana söyleme yoksa seni öldürürler dedi”

13 yaşındaki B. Ş., savcılığa verdiği ifadede, “Geçen sene yaz aylarında H. T.’nin Gümüşören köyünde bulunan bahçesine annemin yaptığı yemeği götürdüm. Götürdüğüm yemeği yemeye başladı. Ben yemeği bitirip bitirdiğinde tabakları geri götürmek için yanında bekledim. Ardından yardım etmem için beni eve doğru çağırdı. Evi inşaat haldeydi. Ben de kendisiyle beraber eve doğru giderken benim göğüslerime dokundu. Dudağımdan öptü ve bir eliyle üzerimde bulunan eteğimin üst kısmından elini sokarak benim özel bölgeme dokundu. Sadece dışından dokundu. İçine parmağını sokmadı. Bunları evin dışında bahçedeyken yaptı. Dışarıdan kimsenin gördüğünü sanmıyorum. Etrafta ağaçlar olduğundan görünmemiştir.” İfadelerini kullandı.

İfadesinde “Ben korkudan dolayı kaçmaya çalışmadım.” Diyen B. Ş., “Bir yandan kolumdan tutuyordu. Bana dokunurken annene babana söyleme yoksa seni öldürürler dedi” ifadesinde bulundu.

“Bana hakaretler etti”

“Anneme H.T’nin yaptıklarını anlattım. Annem beni bir daha H.T’nin evine ve bahçesine göndermedi.” Diyen B. Ş.,  ifadesinin devamında şunları söyledi:

“Annemden önce ben bu olayları ablama anlattım. Ayrıca ablamla birlikte köyde amcam olarak hitap ettiğim N.Ş’nin kızına anlattık. Bugün bildiğim kadarıyla Jandarmayı teyzem L.Ş. arayarak ihbar etmiş. Teyzeme de amcam anlatmış. 2 hafta kadar önce H.T., ben ve ablam Elif'le birlikteyken eve geldi. Bana "şerefsiz, o… ç…, adi köpek" diyerek hakaret etti. Nasıl böyle bir şeyler yaparsın sen benim kızlarım gibisin."

“Beni babaları gibi görürlerdi, bu anlattıkları komplodur”

Şüpheli H.T.’nin savcılıktaki ifadesinde, “Berfin'le de aramız çok iyiydi. Beni babaları gibi görüp sarılır. Bazen de yanağımdan öperdi.” dedi.

“Kesinlikle art niyetli bir davranışım hiç olmadı. Evlerinde kaldığım süreçte abileri babaları gibi gayet yakın ve samimiydik.” diyen H.T., ifadesinde şunları söyledi:

“Abdulcelil'in 5 tane kızı vardır. En küçüğü 8-9 yaşında diye tahmin ediyorum. Berfin'den büyük 3 kızı daha vardır. Ben cinsel yönden böyle bir davranışa girmiş olsam diğer kızların da benden şikayetçi olması gerekir. Halbuki ben o kızlarda değil B.Ş'ye baba gibi davranışım dışında kötü bir eylemde bulunmadım. Berfin'in iddialarını kesinlikle kabul etmiyorum. B.Ş. benim kızım gibidir. Bu anlattıkları tamamen komplodur.”

Savcılık Kararını Açıkladı

Savcılık yapılan soruşturma ve incelemeler sonucunda şüpheli hakkında delil yetersizliği nedeniyle kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN